Vesityökortti

85.00  (+alv. 24%)

Koulutuksen tavoitteena on saada talousveden parissa työskentelevät henkilöt tiedostamaan oman merkityksensä terveysmääräysten mukaisen veden käsittelyn toteuttamisessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): hygienia-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kesto 3 h (2 h + koe). Oletko vesihuoltoalalla työskentelevä tai talousvettä työksesi käsittelevä henkilö? Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (1351/2006) mukaan tarvitset Valviran, eli Sosiaali-ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston vesityökortin. Vesityökortti on tarkoitettu kaikille vesilaitoshenkilöstön hygieniahallinnan testaukseen sekä henkilöille, jotka työskentelevät vesilaitostoimintaan liittyvällä ammattialalla. Teemme mieluusti ilta- tai viikoloppu koulutuksia, mutta myös päivä koulutukset on sovittavissa. Koulutuksen hinta 85,00 € + alv. Halutessasi voit tehdä pelkän testin 40,00 € + alv. Ryhmä hinta minimi 350,00 € + alv.

Näyttökokeeseen voi halutessaan osallistua ilman erillistä koulutusta, mutta yleisesti suositellaan asioiden kertaamista vesialan koulutustilaisuuksissa ja me tarjoamme tähän liittyvän koulutus kertauksen sopivasti. Toteutamme koulutuksia myös pien ryhmille. Mikään ammatillinen tutkinto ei vapauta testauksesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesityökortti”