Vesityökortti

85.00  (+alv. 24%)

Koulutuksen tavoitteena on saada talousveden parissa työskentelevät henkilöt tiedostamaan oman merkityksensä terveysmääräysten mukaisen veden käsittelyn toteuttamisessa.

Tuotetunnus (SKU): hygienia-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kesto 3 h (2 h + koe). Oletko vesihuoltoalalla työskentelevä tai talousvettä työksesi käsittelevä henkilö? Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (1351/2006) mukaan tarvitset Valviran, eli Sosiaali-ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston vesityökortin. Vesityökortti on tarkoitettu kaikille vesilaitoshenkilöstön hygieniahallinnan testaukseen sekä henkilöille, jotka työskentelevät vesilaitostoimintaan liittyvällä ammattialalla. Teemme mieluusti ilta- tai viikoloppu koulutuksia, mutta myös päivä koulutukset on sovittavissa. Koulutuksen hinta 85,00 € + alv, sisältää yhden testin. Lisätesti 35,00 € + alv. Halutessasi voit tehdä pelkän testin 40,00 € + alv. Ryhmä hinta minimi 300,00 € + alv. Koulutamme testejä VESILAITOS ja VESIJOHTOVERKOSTO, ei allavesi testejä.

Ottakaa suoraan yhteyttä kouluttajaan Satu puh. 040 726 0660

Näyttökokeeseen voi halutessaan osallistua ilman erillistä koulutusta, mutta yleisesti suositellaan asioiden kertaamista vesialan koulutustilaisuuksissa ja me tarjoamme tähän liittyvän koulutus kertauksen sopivasti. Toteutamme koulutuksia myös pien ryhmille. Mikään ammatillinen tutkinto ei vapauta testauksesta

Lisätiedot

Vesityökortti

Jos teillä on tarvetta ko. korteille, niin ottakaa rohkeasti yhtreyttä ja voimme järjestää koulutuksen hyvin nopeasti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesityökortti”