Vesityökortti

170.00  (+alv. 24%)

Koulutuksen tavoitteena on saada talousveden parissa työskentelevät henkilöt tiedostamaan oman merkityksensä terveysmääräysten mukaisen veden käsittelyn toteuttamisessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): hygienia-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kesto 1 pv (7 h + koe). Oletko vesihuoltoalalla työskentelevä tai talousvettä työksesi käsittelevä henkilö? Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (1351/2006) mukaan tarvitset Valviran, eli Sosiaali-ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston vesityökortin. Vesityökortti on tarkoitettu kaikille vesilaitoshenkilöstön hygieniahallinnan testaukseen. Koulutuksen hinta + alv. Halutessasi voit tehdä pelkän testin 50,00 € + alv. Koulutuksesta saa ammattipätevyys merkinnän 17,00 €.

Näyttökokeeseen voi halutessaan osallistua ilman erillistä koulutusta, mutta yleisesti suositellaan asioiden kertaamista vesialan koulutustilaisuuksissa. Mikään ammatillinen tutkinto ei vapauta testauksesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesityökortti”